Over de ontwerper

De ontwerper  achter SPARK is Judith Brunnenkreef-Hooijer, afgestudeerd als interieurarchitect aan de  Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.

Al eerder rondde zij de opleiding af als stylist aan het hout- en meubileringscollege in Amsterdam. Deze combinatie zorgt voor niet alleen ervaring in het ontwerpen maar ook in de praktische en uitvoerende kant.

Judith zegt zelf:  ‘ ik geniet elke keer weer van het ontwerpproces samen met de klant. Ook hou ik ervan steeds nieuwe kennis op te doen binnen het vak en deze te delen binnen het ontwerp ’

Een interieurarchitect helpt je met het vinden van je eigen prioriteiten en met het maximaal realiseren van je wensen. Samen zoeken we naar een ontwerp om binnen je budget een huis te creëren dat dat jou gelukkig maakt.

Over de ontwerpstudio

Spark Interiors is opgericht in 2019 en heeft een ruime ervaring in het ontwerpen van privé woningen, kantoor-, retail- en utiliteitsdesign.

Om rust en ruimte te creëren in elk interieur  worden zichtlijnen, licht, natuurlijke materialen en details gebruikt in het ontwerp. Je huis is waar je leeft, werkt en mag ontspannen! Om deze combinatie zo natuurlijk mogelijk in je woning te krijgen wordt elk ontwerp op maat gemaakt.

Samen met de klant streven we naar een droomontwerp dat comfortabel en inspirerend is. Persoonlijke voorkeuren worden meegenomen en we blijven trouw aan de architectuur van het gebouw of de woning en zoeken wanneer nodig naar de beste bouwkundige oplossingen.

Mede door de samenwerking met verschillende ervaren uitvoerende bedrijven is het mogelijk uw droominterieur van begin tot eind te laten ontwerpen en uitvoeren.

De ontwerpstudio begeleidt het proces van ontwerp tot realisatie met grote zorg. Voor het beste eindresultaat worden klanten vroeg in en tijdens het ontwerpproces betrokken

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?